Boka kurs

Här kan du välja bland alla våra kurser och deras respektive startdatum. Börja med att klicka på den kurs du vill gå.

Peak Performance Boyancy

Känner du att du inte riktigt har full kontroll på din avvägning? Här får du finslipa din avvägning. Du får lära dig riktlinjer för rätt mängd bly, viktjustering m.m

Fortsättningskurs - Advanced Open Water Diver

Advanced Open Water är fortsättningen på grundkursen. Du kan gå direkt efter avslutad grundkurs eller när du dykt ett tag och vill utvecklas vidare. För att gå kursen ska du vara certifierad PADI Open Water Diver eller motsvarande. 

Scuba Review Uppfräschningsdyk

Har du haft ett längre uppehåll i dykningen sedan certifieringen bör du gå Scuba Review för att öva upp färdigheterna du lärde dig under grundkursen.

Rescue Diver

Under Rescuekursen lär du dig att effektivt och säkert hjälpa dykare och du kommer att känna ett ökat självförtroende i din egen dykning.

Torrdräktkurs

Kursen är ett perfekt sätt att komma igång med din dykning efter grundkursen. Den är idealisk om du tagit ditt dykcertifikat utomlands och vill lära dig hur det är att dyka i svenska vatten. Du kommer att lära dig att ta hand om din dräkt på bästa sätt, vilka modeller som erbjuds på marknaden, lämpliga underställ och vilka tillbehör som finnns.

Nitrox

Det är inte svårt eller tekniskt att dyka med nitrox. Genom att höja andelen syre från 21% upp till max 40% får du betydligt längre dyktider och en minskad risk för tryckfallssjuka. Det kräver lite andra beräkningar och hänsynstaganden än dykning med luft men fördelarna uppväger klart det lilla extra besväret.

Djupdykning

Vissa dykplatser har t ex intressanta vrak eller ett speciellt marint liv som gör att du vill dyka lite djupare. För att kunna göra det på ett säkert sätt krävs speciell utbildning.

Grundkurs - Open Water Diver/referral

Under Open Water kursen lär du dig grunderna för en upplevelserik fritidsdykning. Du lär dig grundläggande dyktekniker, om undervattensvärlden och om dykutrustningen.

Fler tillfällen
Boka