Suunto DX Elastomer

Suunto D9 är världens första dykdator som inkluderar en digital kompass. Kompassen visar den allmänna riktningen med en grafisk kompassros och likaså den exakta pejlingen med en numerisk display. Informationen kan sparas i minnet på Suunto D9 för senare analys. Kompassen kan naturligtvis även användas på land.

Genom att använda Sunto D9:s trådlösa sändare kan dykaren också kontrollera flasktrycket och luftåtgången via handledsdatorn. Det återstående flasktrycket visas både numeriskt och grafiskt och en uppskattning om hur länge luften ännu räcker visas under hela dyket.

Suunto D9 kan användas med upp till tre olika gasblandningar med en syrehalt på 21-100%. Byte av gas kan göras under dyket. Dekompressionsberäkningen baserar sig på Suunto RGBM, med deep stop funktion, som tillåter upprepade djupstopp som alternativ till de traditionella säkerhetsstoppen. För dem som vill gå verkligt djupt visar Suunto D9 ett maxdjup på 200m.

Den inbyggda loggboken visar förutom grundläggande dykinformation en grafisk dykprofil som gör det möjligt att i reell tid analysera vattentemperatur och flasktryck via armbandsdatorn. Registreringsintervallet kan ställas så lågt som på 1 sekund.

Den snyggt designade Suunto D9 har ett hus av titan. Den levereras med PC-interface med USB-anslutning och trådlös sändare för flasktryck 300 bar samt Suunto Dive Manager 2.0 programvara. Suunto D9 finns nu att få med två olika armband – en traditionell svart elastiskt rem eller den nya lyxiga titanremmen

 

Priset inkluderar:

-DX  med elastomerarmband

-USB interface

Artikelnummer 007589

Pris: 10995 kr

Information

Produkterna som du kan hitta här finns i vår butik på Olofsgatan 12.
Detta är ett urval av vad vi har i butiken. 
Kom gärna förbi för att testa en lampa eller prova en dräkt.

Välkomna!

Boka