Suunto Eon Core

Suunto presenterar den nya färgstarka Suunto EON Core, en kompakt dykdator med en stor färgskärm som lämpar sig både för nybörjare och avancerade dykare. Suunto EON Core har moderna funktioner som mobil anslutning, trådlös överföring av flasktryck med Suunto Tank POD, programvara som kan uppdateras och laddningsbart batteri, vilket gör den till en tillförlitlig dykpartner.

Utgångspunkten när vi designade Suunto EON Core att uppfylla dykarnas behov av en lätt och kompakt dykdator med färgskärm utan att funktionerna och tekniken som Suunto är känt för påverkades” Juha Suoniemi, Dive Business Unit Director of Suunto.

 

Enastående läsbarhet vid alla förhållanden

 

Suunto EON Cores breda, tydliga färgskärm visar all viktig dykinformation i klara färger med hög kontrast. Det nya framträdande displayalternativet visar viktig dykinformation med stora, tydliga siffror som är lätta att läsa av och förstå med ett snabbt ögonkast.

 

LED-bakgrundsbelysningen, som alltid är aktiverad, säkerställer att du ser viktig information till och med när du utforskar vrak i grumliga vatten eller dyker på natten.

 

Om du är nybörjare kan du välja de enkla standardskärmarna när du dyker. Mer avancerade dykare kan använda Suunto CustomDisplay™, som gör det möjligt att anpassa funktionerna på upp till fem olika skärmar.

Bungeemount finns att köpa som tillbehör

https://www.youtube.com/watch?v=zQ6VRNemCpE

Finns i färgerna svart lime och vit. Kampanjpriset gäller bara vit ej beställning.


Pris: 7400 kr
Kampanjpris: 6200 kr

Information

Produkterna som du kan hitta här finns i vår butik på Olofsgatan 12.
Detta är ett urval av vad vi har i butiken. 
Kom gärna förbi för att testa en lampa eller prova en dräkt.

Välkomna!

Boka