Ursuit Heavy Light Kevlar BDS

Heavy Light BDS Kevlar (Breathable Diving Suit) har utvecklats speciellt för krävande ytbärgningsuppdrag samt för professionell och teknisk dykning, där det är livsviktigt att dräkten hålls intakt. Dräkten tillverkas av ett mycket lätt trelaminat som är förstärkt med Kevlar och som andas – egenskaper som ger ökad komfort.

Tack vare den ergonomiska och lätta konstruktionen är Heavy Light BDS Kevlar en dräkt som många yrkesdykare väljer för krävande räddnings- och ytbärgningsuppdrag. Tack vare den låga vikten och andasfunktionen passar dräkten utmärkt på dykresan - även till varmare trakter. De formsydda böjda ärmarna ger ökad rörelsefrihet.

Heavy Light BDS Kevlar tillverkas av ett mycket lätt trelaminatstyg som är förstärkt med Kevlar (20%). Trots materialets låga vikt är slitstyrkan av högsta kvalité.

Warm neck och lös neoprenhuva ger ökad komfort och flexibilitet.

Tack vare frontdragkedjan kan du ta på och av dräkten utan hjälp. Torrdragkedjan skyddas av en yttre dragkedja som hindrar sand och smuts samt slitage på kompensatorvästen.

Automatisk utloppsventil av lågprofilmodell, med skyddande filter. Minskar behovet av rengöring av ventilen och gör det lättare att ta på övrig utrustning. Bakom inloppsventilen ligger ett mjukt neoprenskydd som gör att den inkommande kalla luften fördelas jämnare. Roterande inloppsventil, minskar belastningen på slangen.

Storlekstabell: 
https://www.ursuit.com/size-guide

 

Artikelnummer 005579

Pris: 19500 kr

Information

Produkterna som du kan hitta här finns i vår butik på Olofsgatan 12.
Detta är ett urval av vad vi har i butiken. 
Kom gärna förbi för att testa en lampa eller prova en dräkt.

Välkomna!

Boka