Kwark Navy underställ

NAVY understället är avsedd för dykare som simmar i mycket kallt vatten med torrdräkt av skaltyp. Materialet framställdes på specialbeställning från amerikanska armén Special Forces Divers, för att möta alla de parametrar som krävs för långa dyk i kalla vatten. Thinsulate väger ca 400 g / m2.  NAVY många fördelar som användare av konventionella underställ bara kan drömma om. Den främsta fördelen med materialet är dess flexibilitet. Understället är mycket bekvämt och ger dig rörelsefrihet. Det är lätt att sätta på torrdräkten på understället då NAVY inte rullar upp Ger mycket bra luftflöde.

Det är mycket lätt, väger mindre än 1,5 kg. Jämfört med konventionella underställ kan man lätt reducera vikerna med minst 2 kg. Bibehåller stor termisk komfort, även efter att understället har blivit dränkt. Transporterar bort svett från kroppen. Det är mycket väl impregnerat med ett anti-bakteriellt skydd och luktar inte. Torkar upp inom några timmar (efter fullständig översvämning eller tvättning). Det finns ingen gräns för antalet tvättningar och den kan torktumlas. Skräddarsydda hållbara flata sömmar ger komfort. Det är mjukt och behagligt vid beröring och irriterar inte huden.

Understället har tre fickor, varav en med dragkedja. Vidare har NAVY en ståkrage som inte är till besvär vid dykning med torrdräkt. Ett veck skyddar mot kyla ner genom dragkedjan.

Handled och fot har elastiska band (dragsko).

Pris: 3100 kr

Information

Produkterna som du kan hitta här finns i vår butik på Olofsgatan 12.
Detta är ett urval av vad vi har i butiken. 
Kom gärna förbi för att testa en lampa eller prova en dräkt.

Välkomna!

Boka