Dyksällskapet

Dyksällskapet är tänkt som ett sätt för alla dykare som har gått kurs hos Alpin & Dyk eller på annat sätt har någon anknytning till Alpin & Dyk att träffas, dyka och ha trevligt. Tanken är att ha ett helgdyk samt ett Afterwork-dyk per månad. De som vill kommer och dyker, vi ordnar transporter tillsammans. Alpin & Dyk håller med oxybox, divemaster / instruktör, planering, verktygslåda, första hjälpen-väska och ledning. Vi kör dyk i närområdet som de flesta klarar av, vi ska ju bara ha kul.

Kom ihåg detta inför dykningen

Samling helgdyk: 08.00 på Olofsgatan 12.

Samling afterworkdyk: 17:30 på Olofsgatan 12.

Alla dykare ansvarar för sin egen utrustning. Behöver ni hyra utrustning eller delar av den, prata med ansvarig i butiken i god tid före, några dagar innan, så att allt är klart före samlingen. Ta med bilen om du kan, vi har genomgång vid samlingen och planerar dagen tillsammans. Dykningen sker med parkamrat och alla kommer att delas in i lämpliga par. Den som önskar kan få dyka med divemaster/instruktör men huvudregeln är att dykningen sker parvis på egen hand. Paren kan givetvis dyka i grupper. Guidning genom divemaster kan också oftast ske för de par som vill. Ta med varma kläder, reservkläder, matsäck. På helgerna tar vi med grillen.

Bokning sker direkt på hemsidan. Behöver du hyra utrustning så kostar det 200 kr för komplett utrustning i samband med utfärd.

Har du frågor ring eller maila.

Vi ses i vattnet!

Utfärder och resor 2018

  • Demodag Kolsva 11/5 den 11 maj

    Sitech bjuder in till Demodag tillsammans med Ursuit, Fotografit, Smögendyk, JJ rebreathers samt Sportdykaren. Här kan du prova dräkter och se prod...

  • Utfärd med Båt 19/5 den 19 maj

    Jonas kör vrak-kurs och vi fyller upp båten med nöjesdykare. Samling vid Karlslunds marina kl 08:30. https://www.karlslundsmarina.com/ Vi gör 2 vra...

Kommande utfärder

Boka